Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

VIDEÓ - Klasszikus ozmózis víztisztító modell bemutatása

Tartályos ozmózis víztisztító berendezések közül a világon a legtöbbet eladott típusok, az úgynevezett háromlábú víztisztítók, amik az ozmózis kategória nagy klasszikusainak számítanak. Ezek a víztisztító berendezések természetesen megtalálhatóak a nagy múltú és megbízható PurePro víztisztító gyár kínálatában is. Ennél a víztisztító márkánál is a legtöbbet eladott ozmózis víztisztító típus ezek a klasszikus modellek, amelyek ár/érték aránya egyedülállóan kiemelkedik az ozmózis víztisztító berendezések kínálatából.

A kategória legtöbbet eladott modellje a PurePro 105 ozmózis víztisztító, viszont a legjobban felszerelt a PurePro 108 FULL ozmózis víztisztító, ami már tartalmaz ásványi anyag visszasózót, pH lúgosító egységet, valamint energetitáló biokerámia egységet is.

 

A klasszikus ozmózis víztisztító berendezéseket a PurePro kínálatában 100-as számmal jelzik. Az alapmodell a 105, hiszen 5 szűrőegységet tartalmaz. A plusz kiegészítő egységgel szerelt ozmózis víztisztító modellek a 106-os számot viselik. A 106-os szám után a kiegészítő egységre utaló rövidítést találhatunk. Ilyen például a 106M minerál, azaz ásványi anyag visszasózó egységgel, 106pH lúgosító egységgel és így tovább. Tehát a 106-on a 6-os azt jelenti, hogy a 105-höz képest van rajta egy plusz kiegészítő egység, ami a már megszűrt ozmózis vizet „kezeli” valamilyen szinten.

Mint minden tartályos ozmózis víztisztítónál, ezeknél a modelleknél is nagyon fontos a rendelkezésünkre álló vezetékes víznyomás. Amennyiben ez eléri legalább a 4 BAR-t, akkor elegendő a normál modellek választása. Amennyiben a vezetékes víznyomás 4 BAR alatt van, akkor mindenképpen nyomásrásegítő motorral ellátott modellt kell választani, hogy az ozmózis víztisztító berendezés, folyamatosan optimális körülmények között működjön.
A Pure Pro kínálatában ezeket „P” betűvel jelölik, ami a nyomásrásegítő motorra hivatkozik. Ilyen például a 105P, vagy a 106MP ahol már természetesen az ozmózis víztisztító berendezés fel van szerelve a nyomásrásegítő motorral és a vezérléséhez szükséges nyomásérzékelőkkel (kisnyomású és nagynyomású kapcsoló). Természetesen a nyomásrásegítős ozmózis víztisztító berendezések működtetéséhez szükség van 220Voltos csatlakoztatásra.

Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító videó