Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Víztisztító olcsón, vagy négyszeres áron?

Víztisztító olcsón, vagy négyszeres áron?

Az olcsó víztisztító rossz, de még mennyire!!! (ez persze csak vicc) Azt ugyan nem tudni, hogy miért, de nem jó. Sokszor esik meg velem, hogy valaki bejön az irodába és mutatja, hogy neki milyen víztisztító berendezése van. Majd megkérdezi, hogy ez most mennyibe kerül. Hogy egy konkrét példánál maradjak, egy purepro 105 víztartályos ozmózis víztisztító 49980.-Ft-ba kerül. Erre a kedves ügyfél azt mondja szó szerint: „Ez, hogy lehet? 200000.-ért vettem 3 éve.” Ez pedig barátok közt is négyszer több mint a mi jelenlegi árunk. Ebből a cikkből megtudod, hogy miért fizethetsz könnyedén ki egy víztisztító berendezésért négyszeres árat. JA! Ha ezt el akarod kerülni, akkor érdemes elolvasni ezt a cikkünket is. 

 


 

Persze régebben drágább volt. A technika elterjedésével egyre inkább csökkenek az árak. Igaz ez a mobiltelefonoktól kezdve a számítógépekig és nem lehet kivétel ez alól a víztisztító berendezés sem. Egy hatalmas eltérés, viszont van egy eléggé széles változó az egyenletben, aminek a végeredménye az eladási ár. Ez a változó pedig a vásárlás helye.

 

Hogy lehet ez?

A hozzánk betérő, vagy telefonon érdeklődőknek, azt szoktam mondani, hogy ez azért lehet, mert mint esetünkben is, nem én keresem őt, nincs rajtam nyakkendő és nem mosolygok olyan szépen, mint egy víztisztítókkal házaló üzletkötő. Nem az üzletkötőkkel van gondom (magam is több évig dolgoztam műszaki területen hasonló munkakörben), csak azzal, hogy garantáltan nagyon rossz ár/érték aránnyal tud csak hozzájutni ebből a forrásból hatékony víztisztító rendszerhez. A kereskedelemben van egy örök érvényű kitétel, ami úgy hangzik, hogy „mindennek annyi az ára amennyit fizetnek érte”. Ne legyen kétségünk a felöl, hogy a költségeket és az üzletkötők jutalékát valakinek meg kell fizetni és ki más fizetné meg, mint aki négyszeres áron vásárolja meg a víztisztítót. Persze nagy „előnyük” ezeknek a berendezéseknek, hogy hitelre is hozzá lehet jutni. Már a kezdő „részlet” gyakran több mint a normál vételár, amiért akár nálunk is hozzájuthat a leendő vásárló. Tényleg nem szívesen savazok más víztisztító forgalmazásával foglalkozó céget, de ez az ár és értékesítési metódus megköveteli, hogy jóérzésű kereskedőként reagáljak rá valamit.

Nem áltatok senkit, mi sem a vásárlók két szép szeméért adjuk a víztisztítókat. Még azt is elárulom, hogy olcsóbban vásároljuk, mint ahogy tovább értékesítjük. Ez az eladási ár viszont ÁRGARANCIÁS, ami azt jelenti, hogy ugyan a legtöbbet publikálunk a témában és a legerősebb szolgáltatás és garanciacsomagot nyújtjuk a víztisztító berendezéseink mellé, de nálunk kedvezőbb áron máshol nem kaphatja meg az ivóvíztisztítóinkat.

 

Az első probléma, ami pontot tesz a vásárlói elégedettségre.

Érdekes dolognak tartom, hogy általában azok a cégek, akik aránytalanul drágán (rossz ár/érték arány) adják a víztisztítóikat, a legrosszabb ügyfélszolgálatot biztosítják. Számukra az új víztisztító tulajdonos csak vásárló, nem pedig ügyfél. Csak addig számít, amíg ki nem fizette a berendezés vételárát és ismertük egymást.

Amennyiben probléma, vagy szervizigény lép fel, ezek a cégek javarészt már nem olyan készségesek és mosolygósak, mint amikor az üzletkötés azon fázisában voltak, ahol meg kell győzni a leendő vásárlót a portéka jóságáról. Ez a mentalitás vezetett oda, hogy a háztartási ivóvíztisztító berendezésekről az embereknek általában nincsen jó véleménye. Ezért vagyok kénytelen az ilyen és ezekhez hasonló kontárokat néha megemlítenem egy-egy bejegyzésemben. A legkevésbé sem szeretném, ha ezekhez a sakálokhoz hasonlítanak minket és még sok másik becsületes kereskedőt.

Naponta többen keresnek meg azzal, hogy már nem érik el azt az embert (jobb esetben céget) akitől a víztisztítót vásárolták nem kevés pénzért. Általában már nem foglalkozik vele az a szimpatikus fiatalember, aki még a vásárlás előtt meggyőzte őket, hogy a annyira tuti a termék, hogy csak a hülyének nem kell. Annyira tuti volt, hogy ő már nem is foglalkozik vele. Érthető, ha ilyen problémákkal és ellentmondásokkal találkozik szerencsétlen víztisztító tulajdonos, akkor kezdi magát frusztráltan érezni. Pedig arról volt szó, hogy akármi van, csak felhívják a Józsikát és ő majd gyorsan és intézi, intézi a megoldást. Hát sajnos nem így lett sok esetben! Még szűrőbetét sincsen a drágán megvásárolt víztisztítóhoz, nem hogy alkatrész. Így lett a drága húsnak, keservesen drága a leve…

 

Legyen olyan víztisztítód neked is, amilyen neked a legjobb. Tudd meg, hogy melyik az a víztisztító berendezésünk, amihez folyamatos szűrőbetét és alkatrész ellátottságot biztosítunk 2007 óta!

Tartalomhoz tartozó címkék: víztisztító blog