Webáruházunk optimális működéséhez cookie-kat használunk. ELFOGADOM
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Nagyteljesítményű ozmózis víztisztító otthon.

Sokszor kapunk megkeresést kisebb irodáktól és intézményektől, amelyben árajánlatot kérnek 10-15 fős munkahely ivóvíz ellátására / víztisztításra. A mi fő profilunk a háztartási/lakossági víztisztítás és ezért a választékunk is így lett kialakítva. Viszont van egy berendezésesünk, amelyet nyugodt szívvel tudunk ajánlani egy ekkora vízkapacitási igényre. Ha ön csak otthonában szeretné a legjobb ozmózis víztisztítónkat, akkor is érdekes lehet, mert ez a berendezésünk egy tartály nélküli, átfolyós rendszerű ozmózis víztisztító berendezés. Becenevén PurePro M800DF víztisztító. Ha olyan ozmózis víztisztító berendezést keres, amivel a legkevesebb a vesződség, akkor ezzel a modellel mindenképpen számolnia kell.

Amitől más ez az ozmózis víztisztító, az az, hogy kis helyen is gond nélkül elfér, aminek velejárója az is, hogy természetesen nincsen víztartálya. Sokszor aggályosnak találja a víztartály meglétét, mert abban „pang” a víz, de ilyenkor nem veszik számításba a következő tényeket:

  • Az ozmózis víztisztító tartályában (tartályos modell esetében) ozmózis víz van, amiben nem nagyon fog „beindulni” semmi, mert nem igazán van benne akármi is, ami „beindulna”. Azt nem is mondva, hogy élelmiszeripari teflonnal bélelt, zárt, nyomás alatt lévő és sötét helyen tartózkodik a szűrt víz. Tehát a pangás ebben az esetben nem tartjuk valószínűnek.
  • Az ásványvizes palackok 1-2 éves eltarthatósággal átlátszó műanyag flakonba, gyakran sugárzó napsütésen és magas hőfokon vannak tárolva. Ott nagyságrendekkel nagyobb a „pangás” valószínűsége.
  • Ha nagyon akarjuk, akkor egy szívószálba is tud pangani a víz…
  • STB…

Akármennyire is aggályosak vagyunk, a PurePro M800DF ozmózis víztisztító berendezésben nem nagyon lehet belekötni, hiszen valós időben szűri az ozmózis vizet. Ez annyit jelent, hogy percenként 0,6-0,8 liter ozmózis vizet képes előállítani valós időben.
Ezt a 2darab, párhuzamosan kötött 200GPS-s ozmózis membrán garantálja, amit a PurePro háztartási motorjainak a legerősebbje hajt meg. Ezért nem fontos a bemeneti víz nyomása sem, csak a lényeges, hogy 1 BAR fölött legyen.

Az elhelyezésnél könnyebbség, hogy egy zárt és esztétikus műanyag dobozban kapjuk meg a berendezést, amelyben az „M”-es betétek, az elektronika és a természetesen a két darab ozmózis membrán is helyet kap. Mivel nem a klasszikus lecsavarható szűrőházas kivitelűek a szűrőbetétek (hanem „M”-esek), ezért itt is jelentős helymegtakarítást értünk el. A berendezést állítva, döntve, fektetve, vagy akár a falra akasztva is elhelyezhetjük, az tökéletesen fog működni.